Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De bron van alle aangeboden artikelen berust op de kennis en ervaring van de redactie van wwb-uitkering.nl. Ook bezoekers van deze website kunnen ervaringen met het UWV delen door deze verhalen op te sturen naar de redactie.

Geen rechten ontlenen

Er kunnen geen rechten aan de artikelen op deze website worden ontleend. Elke individuele situatie is nl. anders en afhankelijk van veel verschillende factoren. Raadpleeg daarom altijd een medewerker van het UWV voordat u beslissingen neemt of stappen zet.

Medewerkers van UWV

De redactie van www.wwb-uitkering.nl draagt het UWV en de medewerkers van het UWV een warm hart toe. De website wwb-uitkering.nl maakt geen onderdeel van het UWV. Het is een particulier initiatief om de mogelijkheden van wwb uitkeringen uit te leggen aan het Nederlandse publiek. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden op deze website.

Gebruik afbeeldingen

De gebruikte afbeeldingen op deze website zijn eigendom van het UWV. Deze worden gebruikt met toestemming van het UWV. Bent u van mening dat het intellectuele eigendom op de gebruikte afbeeldingen wordt geschonden? Neem dan contact op met de redactie.