Huurtoeslag aanvragen Nijmegen

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Nijmegen mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Nijmegen:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Nijmegen voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Nijmegen voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Nijmegen voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Nijmegen van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Nijmegen

Heeft u een huurhuis in Nijmegen?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Nijmegen. In Nijmegen huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Nijmegen. Om te weten op welke toeslagen in Nijmegen u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Nijmegen te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Nijmegen? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Nijmegen.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Nijmegen. Om te weten op welke toeslagen in Nijmegen u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Nijmegen te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Nijmegen laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Nijmegen kan veranderen als in uw situatie in Nijmegen bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Nijmegen.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Nijmegen kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Nijmegen. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Nijmegen door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Nijmegen voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Nijmegen. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Nijmegen kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Nijmegen.