Huurtoeslag aanvragen Maastricht

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Maastricht mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Maastricht:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Maastricht voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Maastricht voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Maastricht voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Maastricht van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Maastricht

Heeft u een huurhuis in Maastricht?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Maastricht. In Maastricht huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Maastricht. Om te weten op welke toeslagen in Maastricht u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Maastricht te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Maastricht? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Maastricht.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Maastricht. Om te weten op welke toeslagen in Maastricht u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Maastricht te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Maastricht laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Maastricht kan veranderen als in uw situatie in Maastricht bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Maastricht.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Maastricht kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Maastricht. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Maastricht door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Maastricht voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Maastricht. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Maastricht kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Maastricht.