Huurtoeslag aanvragen Leiden

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Leiden mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Leiden:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Leiden voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Leiden voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Leiden voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Leiden van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Leiden

Heeft u een huurhuis in Leiden?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Leiden. In Leiden huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Leiden. Om te weten op welke toeslagen in Leiden u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Leiden te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Leiden? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Leiden.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Leiden. Om te weten op welke toeslagen in Leiden u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Leiden te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Leiden laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Leiden kan veranderen als in uw situatie in Leiden bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Leiden.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Leiden kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Leiden. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Leiden door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Leiden voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Leiden. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Leiden kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Leiden.