Huurtoeslag aanvragen Leek

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Leek mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Leek:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Leek voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Leek voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Leek voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Leek van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Leek

Heeft u een huurhuis in Leek?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Leek. In Leek huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Leek. Om te weten op welke toeslagen in Leek u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Leek te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Leek? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Leek.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Leek. Om te weten op welke toeslagen in Leek u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Leek te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Leek laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Leek kan veranderen als in uw situatie in Leek bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Leek.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Leek kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Leek. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Leek door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Leek voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Leek. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Leek kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Leek.