Huurtoeslag aanvragen Kantje

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Kantje mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Kantje:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Kantje voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Kantje voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Kantje voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Kantje van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Kantje

Heeft u een huurhuis in Kantje?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Kantje. In Kantje huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Kantje. Om te weten op welke toeslagen in Kantje u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Kantje te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Kantje? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Kantje.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Kantje. Om te weten op welke toeslagen in Kantje u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Kantje te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Kantje laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Kantje kan veranderen als in uw situatie in Kantje bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Kantje.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Kantje kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Kantje. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Kantje door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Kantje voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Kantje. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Kantje kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Kantje.