Huurtoeslag aanvragen Aan de school

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Aan de school mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Aan de school:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Aan de school voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Aan de school voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Aan de school voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Aan de school van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Aan de school

Heeft u een huurhuis in Aan de school?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Aan de school. In Aan de school huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Aan de school. Om te weten op welke toeslagen in Aan de school u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Aan de school te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Aan de school? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Aan de school.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Aan de school. Om te weten op welke toeslagen in Aan de school u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Aan de school te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Aan de school laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Aan de school kan veranderen als in uw situatie in Aan de school bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Aan de school.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Aan de school kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Aan de school. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Aan de school door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Aan de school voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Aan de school. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Aan de school kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Aan de school.