Huurtoeslag aanvragen Honthem

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Honthem mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Honthem:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Honthem voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Honthem voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Honthem voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Honthem van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Honthem

Heeft u een huurhuis in Honthem?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Honthem. In Honthem huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Honthem. Om te weten op welke toeslagen in Honthem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Honthem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Honthem? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Honthem.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Honthem. Om te weten op welke toeslagen in Honthem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Honthem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Honthem laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Honthem kan veranderen als in uw situatie in Honthem bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Honthem.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Honthem kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Honthem. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Honthem door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Honthem voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Honthem. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Honthem kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Honthem.