Huurtoeslag aanvragen Het stift

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Het stift mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Het stift:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Het stift voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Het stift voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Het stift voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Het stift van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Het stift

Heeft u een huurhuis in Het stift?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Het stift. In Het stift huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Het stift. Om te weten op welke toeslagen in Het stift u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Het stift te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Het stift? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Het stift.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Het stift. Om te weten op welke toeslagen in Het stift u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Het stift te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Het stift laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Het stift kan veranderen als in uw situatie in Het stift bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Het stift.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Het stift kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Het stift. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Het stift door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Het stift voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Het stift. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Het stift kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Het stift.