Huurtoeslag aanvragen Hasselt

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Hasselt mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Hasselt:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Hasselt voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Hasselt voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Hasselt voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Hasselt van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Hasselt

Heeft u een huurhuis in Hasselt?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Hasselt. In Hasselt huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Hasselt. Om te weten op welke toeslagen in Hasselt u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Hasselt te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Hasselt? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Hasselt.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Hasselt. Om te weten op welke toeslagen in Hasselt u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Hasselt te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Hasselt laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Hasselt kan veranderen als in uw situatie in Hasselt bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Hasselt.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Hasselt kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Hasselt. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Hasselt door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Hasselt voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Hasselt. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Hasselt kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Hasselt.