Huurtoeslag aanvragen Haarlem

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Haarlem mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Haarlem:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Haarlem voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Haarlem voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Haarlem voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Haarlem van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Haarlem

Heeft u een huurhuis in Haarlem?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Haarlem. In Haarlem huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Haarlem. Om te weten op welke toeslagen in Haarlem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Haarlem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Haarlem? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Haarlem.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Haarlem. Om te weten op welke toeslagen in Haarlem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Haarlem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Haarlem laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Haarlem kan veranderen als in uw situatie in Haarlem bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Haarlem.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Haarlem kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Haarlem. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Haarlem door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Haarlem voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Haarlem. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Haarlem kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Haarlem.