Huurtoeslag aanvragen Den haag

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Den haag mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Den haag:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Den haag voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Den haag voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Den haag voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Den haag van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Den haag

Heeft u een huurhuis in Den haag?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Den haag. In Den haag huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Den haag. Om te weten op welke toeslagen in Den haag u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Den haag te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Den haag? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Den haag.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Den haag. Om te weten op welke toeslagen in Den haag u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Den haag te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Den haag laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Den haag kan veranderen als in uw situatie in Den haag bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Den haag.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Den haag kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Den haag. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Den haag door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Den haag voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Den haag. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Den haag kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Den haag.