Huurtoeslag aanvragen Drachten

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Drachten mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Drachten:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Drachten voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Drachten voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Drachten voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Drachten van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Drachten

Heeft u een huurhuis in Drachten?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Drachten. In Drachten huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Drachten. Om te weten op welke toeslagen in Drachten u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Drachten te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Drachten? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Drachten.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Drachten. Om te weten op welke toeslagen in Drachten u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Drachten te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Drachten laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Drachten kan veranderen als in uw situatie in Drachten bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Drachten.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Drachten kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Drachten. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Drachten door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Drachten voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Drachten. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Drachten kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Drachten.