Huurtoeslag aanvragen Dorst

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Dorst mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Dorst:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Dorst voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Dorst voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Dorst voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Dorst van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Dorst

Heeft u een huurhuis in Dorst?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Dorst. In Dorst huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Dorst. Om te weten op welke toeslagen in Dorst u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Dorst te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Dorst? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Dorst.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Dorst. Om te weten op welke toeslagen in Dorst u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Dorst te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Dorst laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Dorst kan veranderen als in uw situatie in Dorst bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Dorst.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Dorst kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Dorst. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Dorst door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Dorst voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Dorst. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Dorst kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Dorst.