Huurtoeslag aanvragen Dordrecht

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Dordrecht mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Dordrecht:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Dordrecht voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Dordrecht voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Dordrecht voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Dordrecht van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Dordrecht

Heeft u een huurhuis in Dordrecht?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Dordrecht. In Dordrecht huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Dordrecht. Om te weten op welke toeslagen in Dordrecht u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Dordrecht te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Dordrecht? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Dordrecht.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Dordrecht. Om te weten op welke toeslagen in Dordrecht u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Dordrecht te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Dordrecht laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Dordrecht kan veranderen als in uw situatie in Dordrecht bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Dordrecht.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Dordrecht kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Dordrecht. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Dordrecht door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Dordrecht voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Dordrecht. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Dordrecht kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Dordrecht.