Huurtoeslag aanvragen Dongen

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Dongen mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Dongen:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Dongen voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Dongen voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Dongen voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Dongen van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Dongen

Heeft u een huurhuis in Dongen?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Dongen. In Dongen huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Dongen. Om te weten op welke toeslagen in Dongen u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Dongen te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Dongen? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Dongen.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Dongen. Om te weten op welke toeslagen in Dongen u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Dongen te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Dongen laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Dongen kan veranderen als in uw situatie in Dongen bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Dongen.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Dongen kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Dongen. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Dongen door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Dongen voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Dongen. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Dongen kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Dongen.