Huurtoeslag aanvragen Dokkum

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Dokkum mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Dokkum:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Dokkum voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Dokkum voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Dokkum voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Dokkum van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Dokkum

Heeft u een huurhuis in Dokkum?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Dokkum. In Dokkum huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Dokkum. Om te weten op welke toeslagen in Dokkum u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Dokkum te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Dokkum? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Dokkum.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Dokkum. Om te weten op welke toeslagen in Dokkum u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Dokkum te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Dokkum laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Dokkum kan veranderen als in uw situatie in Dokkum bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Dokkum.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Dokkum kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Dokkum. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Dokkum door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Dokkum voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Dokkum. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Dokkum kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Dokkum.