Huurtoeslag aanvragen De stapel

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats De stapel mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in De stapel:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in De stapel voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in De stapel voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in De stapel voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in De stapel van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen De stapel

Heeft u een huurhuis in De stapel?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in De stapel. In De stapel huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in De stapel. Om te weten op welke toeslagen in De stapel u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in De stapel te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in De stapel? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in De stapel.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in De stapel. Om te weten op welke toeslagen in De stapel u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in De stapel te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in De stapel laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in De stapel kan veranderen als in uw situatie in De stapel bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in De stapel.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in De stapel kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente De stapel. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in De stapel door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in De stapel voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in De stapel. Het stopzetten van een eventuele toeslag in De stapel kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in De stapel.