Huurtoeslag aanvragen (de) schifpot

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats (de) schifpot mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in (de) schifpot:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in (de) schifpot voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in (de) schifpot voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in (de) schifpot voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in (de) schifpot van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen (de) schifpot

Heeft u een huurhuis in (de) schifpot?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in (de) schifpot. In (de) schifpot huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in (de) schifpot. Om te weten op welke toeslagen in (de) schifpot u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in (de) schifpot te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in (de) schifpot? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in (de) schifpot.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in (de) schifpot. Om te weten op welke toeslagen in (de) schifpot u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in (de) schifpot te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in (de) schifpot laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in (de) schifpot kan veranderen als in uw situatie in (de) schifpot bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in (de) schifpot.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in (de) schifpot kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente (de) schifpot. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in (de) schifpot door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in (de) schifpot voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in (de) schifpot. Het stopzetten van een eventuele toeslag in (de) schifpot kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in (de) schifpot.