Huurtoeslag aanvragen Californië

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Californië mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Californië:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Californië voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Californië voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Californië voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Californië van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Californië

Heeft u een huurhuis in Californië?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Californië. In Californië huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Californië. Om te weten op welke toeslagen in Californië u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Californië te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Californië? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Californië.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Californië. Om te weten op welke toeslagen in Californië u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Californië te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Californië laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Californië kan veranderen als in uw situatie in Californië bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Californië.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Californië kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Californië. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Californië door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Californië voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Californië. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Californië kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Californië.