Huurtoeslag aanvragen Borger

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Borger mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Borger:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Borger voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Borger voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Borger voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Borger van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Borger

Heeft u een huurhuis in Borger?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Borger. In Borger huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Borger. Om te weten op welke toeslagen in Borger u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Borger te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Borger? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Borger.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Borger. Om te weten op welke toeslagen in Borger u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Borger te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Borger laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Borger kan veranderen als in uw situatie in Borger bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Borger.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Borger kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Borger. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Borger door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Borger voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Borger. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Borger kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Borger.