Huurtoeslag aanvragen Benthem

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Benthem mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Benthem:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Benthem voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Benthem voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Benthem voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Benthem van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Benthem

Heeft u een huurhuis in Benthem?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Benthem. In Benthem huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Benthem. Om te weten op welke toeslagen in Benthem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Benthem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Benthem? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Benthem.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Benthem. Om te weten op welke toeslagen in Benthem u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Benthem te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Benthem laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Benthem kan veranderen als in uw situatie in Benthem bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Benthem.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Benthem kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Benthem. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Benthem door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Benthem voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Benthem. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Benthem kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Benthem.