Huurtoeslag aanvragen Bent

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Bent mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Bent:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Bent voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Bent voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Bent voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Bent van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Bent

Heeft u een huurhuis in Bent?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Bent. In Bent huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Bent. Om te weten op welke toeslagen in Bent u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Bent te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Bent? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Bent.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Bent. Om te weten op welke toeslagen in Bent u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Bent te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Bent laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Bent kan veranderen als in uw situatie in Bent bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Bent.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Bent kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Bent. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Bent door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Bent voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Bent. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Bent kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Bent.