Huurtoeslag aanvragen Amsterdam

Er zijn vele soorten toeslagen waar u in uw woonplaats Amsterdam mogelijk recht op hebt.

verschillende soorten toeslagen zijn in Amsterdam:
  • zorgtoeslag: een bijdrage in Amsterdam voor de kosten van uw zorgverzekering
  • kindgebonden budget: een bijdrage in Amsterdam voor de kosten van uw kinderen
  • huurtoeslag: een bijdrage in Amsterdam voor de kosten van uw huurwoning
  • kinderopvangtoeslag: een bijdrage in Amsterdam van de kosten van de kinderopvang

Huurtoeslag aanvragen Amsterdam

Heeft u een huurhuis in Amsterdam?

Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw huurwoning in Amsterdam. In Amsterdam huurtoeslag aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn, u moet er wel wat voor doen.

Huurtoeslag berekenen

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor woninghuur in Amsterdam. Om te weten op welke toeslagen in Amsterdam u recht heeft, kunt u een proefberekening maken. Om de toeslag in Amsterdam te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Zorgtoeslag aanvragen

Heeft u een zorgverzekering en woont u met kinderen in een huis in Amsterdam? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten van uw verzekering in Amsterdam.

Er zijn verschillende soorten toeslagen voor zorgverzekeringen in Amsterdam. Om te weten op welke toeslagen in Amsterdam u recht heeft, kunt u een proefberekening maken.

Zorgtoeslag berekenen

Om de toeslag in Amsterdam te ontvangen, moet een aanvraag ingediend worden bij de Belastingdienst.

Toeslag berekenen UWV

U kan deze toeslagen door uw UWV consulent in Amsterdam laten aanvragen bij de Belastingdienst. De hoogte van uw toeslag in Amsterdam kan veranderen als in uw situatie in Amsterdam bepaalde aspecten wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen bij uw werkgever in Amsterdam.

Toeslag berekenen belastingdienst

De hoogte van uw toeslag in Amsterdam kan ook veranderen gaat verhuizen binnen de gemeente Amsterdam. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd de gemeentelijke basis administratie in Amsterdam door te geven. U kan dit ook doorgeven aan uw UWV consulent in Amsterdam voor uw toeslag.

Toeslag terug betalen

Voorkom dat uw teveel toeslag ontvangt in Amsterdam. Het stopzetten van een eventuele toeslag in Amsterdam kan via uw UWV contactpersoon. Neem eventueel contact met ons op voor een proefberekening of voor meer informatie over de situatie rondom toeslagen in Amsterdam.